БДЖ с поръчка за 30 билетоиздаващи автомата

БДЖ  пуска обществена поръчка за избор на доставчик на 30 билетоиздаващи автомата. Машините ще бъдат монтирани в 20-те най-натоварени жп гари в България  като допълнителна възможност за снабдяване на пътниците с билети.

Общата стойност на поръчката, която ще бъде обявена до края на седмицата, е около 300 хиляди евро.

Вместо да се редят на дългите опашки и да треперят дали ще хванат влака, част от пътниците ще могат да си закупят сами билет от автоматите, обясниха от централата на ул. „Ив. Вазов” 3 в столицата.

Пет от билетоиздаващите машини ще бъдат монтирани на Централна гара, София, където пътникопотокът е най-голям. По два автомата ще бъдат поставени на гарите във Варна, Пловдив, Бургас, Русе и Перник, а в останалите по-натоварени гари – по една машина.

ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ

Гаранцията за изпълнение на обществената поръчка може да бъде парична, банкова или застраховка. При Застраховка гаранция не се блокират средства в банка. Освен това, дори може да се получи по-добра цена от банковата гаранция. Инстрейд Застрахователен брокер предлага на българския пазар Застраховка Гаранция (БОНД). Свържете се с нас за професионална консултация и оферта.


top