Ремонтират пътища за 750 хил. лв. в Хасковско

Ремонтират пътища за 750 хил. лв. в Хасковско. Обществената поръчка за ремонт на общинската пътна мрежа през 2020 година е обявена на сайта на община Хасково.

Заложен е ремонт на участъци от пътя Сусам – Караманци – Колец – граница общ. Минерални бани – Хасково – Въгларово.

Предвижда се и реконструкция на отсечката Корен-Криво поле-Елена-граница община Хасково – Харманли – Болярски извор.

Пътищата, включени в обществената поръчка имат асфалтова настилка. Необходимо е почистване на повърхността им от прах, кал, свободни каменни материали; ремонт на единични и мрежовидни пукнатини, изкърпване на дупки; ремонт на места с избил битум на повърхността на настилката и други дейности.

Срокът на изпълнение на поръчката е до 1 декември 2020 година. Максималната й стойност не може да надвишава 750 000 без ДДС. Срокът за подаване на оферти е до 24 февруари 2020 година.

ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ

Гаранцията за изпълнение на обществената поръчка може да бъде парична, банкова или застраховка. При Застраховка гаранция не се блокират средства в банка. Освен това, дори може да се получи по-добра цена от банковата гаранция. Инстрейд Застрахователен брокер предлага на българския пазар Застраховка Гаранция (БОНД). Свържете се с нас за професионална консултация и оферта.


top