Преустройват пазар в офиси

Преустройват пазар в офиси в Симеоновград. Отдел „Местни данъци и такси“ и Бюрото по труда ще бъдат преместени в нова сграда, която е общинска собственост. За техните офиси ще бе преустроена вече съществуващата постройка на ул. „Янко Сакъзов“, която е била предназначена за пазар и магазини. Със 162 000 лв. от бюджета на общината тя ще бъде преустроена, за да поеме двете звена.

Общината търси изпълнител, който да превърне сградата от 2000 кв. м в  удобни за работа на служителите офиси. Освен основен ремонт, той трябва да направи работен проект за преустройството, негов ще и авторският надзор над строежа. Той сам ще определи времето, което е необходимо за ремонтите, но те не могат да продължат повече от 120 дни.

Едноетажната сградата е монолитна с правоъгълна форма, с тухлени стени, стоманобетонова плоча и скатен покрив, става ясно от обявената обществена поръчка.

Сега Бюрото по труда се помещава в сграда на  ул. „Търговска“.

ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ

Гаранцията за изпълнение на обществената поръчка може да бъде парична, банкова или застраховка. При Застраховка гаранция не се блокират средства в банка. Освен това, дори може да се получи по-добра цена от банковата гаранция. Инстрейд Застрахователен брокер предлага на българския пазар Застраховка Гаранция (БОНД). Свържете се с нас за професионална консултация и оферта.


top