Парламентът дава 225 600 лв. за поддръжка на депутатските коли

Парламентът дава 225 600 лв. за поддръжа и ремонт на депутаските коли. Това става ясно от обществена поръчка, обявена от администрацията на Народното събрание.

 Сумата е за срок от 2 години. Малко над 189 000 лева от парите са за техническо обслужване, текущ или авариен ремонт на 33 броя авомобила „Фолксваген“.

Останалата сума от 36 000 лева е за другите коли на НС, в това число и микорбусите, които извозват част от народните предсатвители до сградите на парламента, където се провеждат пленарните заседания или тези на ресорните комисии.

Обслужването включва и смянана на флитри, масла, други тености, а серзизът трябва да осигурява пътна помощ 24 часа в денонощието, като времето за реакцията не трябва да надвишава 3 часа. Времето за обслужване на колата е от 8 часа до 1 ден, когато трябва да се ремонтира – до 7 дни, а когато има липса на резервни части в склада – тя може да престои в сервиза най-много 15 дни.

ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ

Гаранцията за изпълнение на обществената поръчка може да бъде парична, банкова или застраховка. При Застраховка гаранция не се блокират средства в банка. Освен това, дори може да се получи по-добра цена от банковата гаранция. Инстрейд Застрахователен брокер предлага на българския пазар Застраховка Гаранция (БОНД). Свържете се с нас за професионална консултация и оферта.


top