Ремонтират родилното във Враца

Ремонтират родилното във Враца. Ръководството на Многопрофилната болница за активно лечение “Христо Ботев” е предприело пореден опит да ремонтира акушеро-гинекологичното отделение. Това става ясно от пуснатата обществена поръчка за обновление на отделението.

До 18 май кандидатите да свършат дейностите трябва да подадат офертите си.

Срокът за обновление на отделението е 180 дни, а сумата, която се предлага за тях – 270 000 лева без ДДС. Средствата бяха отпуснати още миналата година на врачанската болница от здравното министерство. Имаше и обявена обществена поръчка от предишния изпълнителен директор Евгени Любенов, която беше развалена от настоящия д-р Петър Керемедчиев.Три фирми – врачанска, софийска и варненска, кандидатстваха за парите.

Акушеро-гинекологията във Враца е отделението, което през последните години е най-ремонтираното на обещания. Поне от 15 години се говори за неговото обновление, а пари за тези дейности бяха отпускани на два пъти.

ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ

Гаранцията за изпълнение на обществената поръчка може да бъде парична, банкова или застраховка. При Застраховка гаранция не се блокират средства в банка. Освен това, дори може да се получи по-добра цена от банковата гаранция. Инстрейд Застрахователен брокер предлага на българския пазар Застраховка Гаранция (БОНД). Свържете се с нас за професионална консултация и оферта.


top