Купуват шезлонги за депутати

Купуват 30 шезлонга за басейн за почивната станция на Народното събрание във Велинград. Това става ясно от обществена поръчка на парламента за покупка на мебели.

За почивната станция на депутатите ще бъдат купени и 4 анатомични СПА шезлонга, както и мебели за част от стаите. Поръчката е на обща стойност 55 хил. лв. без ДДС и включва и офис мебели за бившия Партиен дом, където скоро ще се премести изцяло работата на народните представители. За там ще бъдат купени 80 офис стола с висока облегалка, които трябва да носят минимум 100 кг, както и 20 директорски стола с натоварване поне 130 кг.

150 хил. лв. ще даде парламентът за доставка на кафе, чай, минерална вода, сокове, ядки, бонбони и др.

За закупуването на тоалетна хартия, салфетки за ръце, сапун, препарати за почистване пък са предвидени общо 236 хил. лв.

Парламентът търси и лечебни заведения в София и Велинград, които да поемат задължителните периодични прегледи на служителите му – общо 674 души. За това са заделени 68 500 лв.

660 хил. лв. без ДДС ще струват доставката и внедряването на системи за защита от зловреден код и защита на крайните потребители.

В интегрираната информационна система на НС пък ще бъде изграден модул по въпросите на ЕС и как се прилагат актовете на съюза в законодателството ни. Това ще струва над 170 хил. лв., като парите са по ОП “Добро управление”.

ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ

Гаранцията за изпълнение на обществената поръчка може да бъде парична, банкова или застраховка. При Застраховка гаранция не се блокират средства в банка. Освен това, дори може да се получи по-добра цена от банковата гаранция. Инстрейд Застрахователен брокер предлага на българския пазар Застраховка Гаранция (БОНД). Свържете се с нас за професионална консултация и оферта.


top