Община Сливен дава 60 хил. лв. за коледна украса

Община Сливен дава 60 хил. лв. за коледна украса. Обществената поръчка е за ремонт, монтаж и демонтаж на съществуваща коледна украса и доставка, монтаж и демонтаж на нова коледна украса за града.

Прогнозна стойност  на поръчката е до 58 041,53 лева без ДДС. 

Избраният изпълнител ще трябва да монтира и демонтира 150 топки в различни цветове, 12 сребърни панделки, гирлянди и снежинки като украса на градската елха.

През сградата на общината обект на обновяването ще е коледен влак, заедно с подаръчни кутии във втория вагон, като ще се извърши и ремонт на машината за дим.

В градската градина – парк „Юнак“, празнуващите ще посрещат 4 снежни човека. С нова светлина ще лъсне и надуваемата топка „Луна”, оборудвана с лед осветление и вентилатори.

Поръчката включва също монтаж и демонтаж на 4 летящи елени, „теглещи” шейната до надуваемата  топка „Луна“.

Възложителят изисква всички компоненти на украсата да бъдат подходящо обезопасени, а доставените нови компоненти – да са издръжливи на агресивни метеорологични условия.

Крайният срок за подаването на офертите е 22 октомври т. г.

ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ

Гаранцията за изпълнение на обществената поръчка може да бъде парична, банкова или застраховка. При Застраховка гаранция не се блокират средства в банка. Освен това, дори може да се получи по-добра цена от банковата гаранция. Инстрейд Застрахователен брокер предлага на българския пазар Застраховка Гаранция (БОНД). Свържете се с нас за професионална консултация и оферта.


top