Столична община с поръчка за детска поликлиника

Столична община обяви обществена поръчка за първа общинска денонощна детска поликлиника, която ще отвори врати в София догодина. Конкурсът е за избор на изпълнител на ремонта на сградата на бившия център по наркомании, която е общинска.

В лечебното заведение ще се трудят педиатри, УНГ специалисти, алерголози и детски пулмолози.

Бившият Национален център по наркомании на ул. “Пиротска” 117 ще бъде новият дом на детската поликлиника, каквато до момента няма в столицата. За преустройството на старата сграда е обявена обществена поръчка за избор на изпълнител на стойност 1 милион лева.

Акцент в работата на детската поликлиника ще е респираторната патология. Дихателните заболявания в педиатричната практика са над 80% от общата заболеваемост и 90% от спешната амбулаторна дейност.

ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ

Гаранцията за изпълнение на обществената поръчка може да бъде парична, банкова или застраховка. При Застраховка гаранция не се блокират средства в банка. Освен това, дори може да се получи по-добра цена от банковата гаранция. Инстрейд Застрахователен брокер предлага на българския пазар Застраховка Гаранция (БОНД). Свържете се с нас за професионална консултация и оферта.


top