Община Пловдив обяви поръчка за изграждане на улица

Община Пловдив обяви обществената поръчка за изграждането на ул. „Владая“, за която правителството отпусна 1 млн. лв. през лятото. Тази сума няма да е достатъчна, защото цялата стойност на поръчката е 2 284 000 лв. без ДДС.

Проектът включва изграждането и на връзка с бул. „Марица“, премахване на старата паважна и тротоарна настилка и строителстовто на нови, както и на кръгово кръстовище, велоалея, поставяне на вертикална сигнализация и хоризонтална маркировка и достъпна среда за хора с увреждания. Водопроводната и канализационната мрежа ще бъдат подменени, в зоната ще бъде изградено и ново оссветление.

Инвестицията се прави заради бъдещия високотехнологичен завод, който ще бъде изграден в района на някогашната фабрика „Пулпудева“.

Срокът за набиране на оферти за изграждането на ул. „Владая“ изтича на 16 декември.

С друга обществена поръчка се търси фирма, която да се заеме със строителния надзор.

ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ

Гаранцията за изпълнение на обществената поръчка може да бъде парична, банкова или застраховка. При Застраховка гаранция не се блокират средства в банка. Освен това, дори може да се получи по-добра цена от банковата гаранция. Инстрейд Застрахователен брокер предлага на българския пазар Застраховка Гаранция (БОНД). Свържете се с нас за професионална консултация и оферта.


top