Община Ловеч дава близо 8 милиона за Спортната зала

Община Ловеч обяви обществена поръчка за ремонт и обновяване на сградите и дворното пространство на Спортната зала в града. Прогнозната стойност на ремонта е  7 725 442.09  лв.

Поръчката е разделен на три етапа: многофункционална зала с прилежащите санитарни възли и съблекални; коридор за бягане и тренировъчни зали и съблекалните към тях.

Предвижда се цялостно обновление на Спортната зала. Тя ще бъде преобразена в многофункционална зала с трибуни с дървена ламперия от ламиниран шпертплат, окачен таван, настилка, седалки, дограма, с необходимите вентилационни инсталации, електро инсталации, противопожарни инсталации, нови дограма, настилка и седалки, нов окачен таван в залата и над трибуните с топлоизолация над него. Ще бъде направена нова входна площадка с рампа за инвалиди. Проектът включва още кафене и прилежащи помещения, тераса и стълби. Предвидена е и подмяна на цялата ВиК инсталация.

Срокът за участие е до 1 февруари 2021 г.

ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ

Гаранцията за изпълнение на обществената поръчка може да бъде парична, банкова или застраховка. При Застраховка гаранция не се блокират средства в банка. Освен това, дори може да се получи по-добра цена от банковата гаранция. Инстрейд Застрахователен брокер предлага на българския пазар Застраховка Гаранция (БОНД). Свържете се с нас за професионална консултация и оферта.


top