Община Доспат купува дрон

Община Доспат обяви обществена поръчка за лодка, специализирано оборудване, дрон и понтон. Те ще се използват и в превенцията на замърсяването на водните площи в региона.

Прогнозната стойност на обществената поръчка е 87 551,38 лв. без ДДС.

За да се осигурят специфичните функции на лодката по превенция  и ограничаване на бракониерството, тя трябва да разполага с ролбар, на който да бъдат монтирани специален прожектор за далечно осветяване; два лед бара за близко осветяване; специални окачвачи за професионално оборудване за откриване и изваждане на бракониерски мрежи и такъми; сонар с GPS и картограф за наблюдение на дълбочина, релеф и предмети намиращи се на дъното, скорост на движение, температура на водата.

Специализираното оборудване, което следва да се осигури по поръчката, включва фотокапан с MMS модул и email функции, три бинокъла с приближаване 12х50, гумирано покритие и стъклена оптика; термовизонен  монокуляр.

Срокът за подаване на заявки за участие в откритата процедура е 14 май 2021 г.

ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ

Гаранцията за изпълнение на обществената поръчка може да бъде парична, банкова или застраховка. При Застраховка гаранция не се блокират средства в банка. Освен това, дори може да се получи по-добра цена от банковата гаранция. Инстрейд Застрахователен брокер предлага на българския пазар Застраховка Гаранция (БОНД). Свържете се с нас за професионална консултация и оферта.


top