Гимназия дава близо 40 хил. лв. за пуфове

Гимназия дава близо 40 хиляди лева за мебели. Математическата гимназия „Акад. Кирил Попов“ в Пловдив обяви обществена поръчка за STEM центъра. Целта е да бъде избран изпълнител за изработка, доставка и монтаж на мебели за обзавеждане.

Ученически бюра, столове, меки табуретки, мек фотьоил тип „Пуф“, шкафове, шведска стена, халки са част от артикулите, които трябва да бъдат доставени. Мебелите трябва да бъдат нови и произведени от качествени материали.

Стойността на поръчката е 39 480,10 лв. без ДДС. Крайният срок за подаване на оферти е 26 юли.

Още една обществена поръчка пусна елитното училище – за доставка, инсталация и монтаж на специализирана техника и преносими компютри. Прогнозната стойност е 102 769,00 лв., а срокът за подаване на документи – 2 август.

ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ

Гаранцията за изпълнение на обществената поръчка може да бъде парична, банкова или застраховка. При Застраховка гаранция не се блокират средства в банка. Освен това, дори може да се получи по-добра цена от банковата гаранция. Инстрейд Застрахователен брокер предлага на българския пазар Застраховка Гаранция (БОНД). Свържете се с нас за професионална консултация и оферта.


top