Търсят снегопочистващи фирми в Хасковско

Търсят снегопочистващи фирми в Хасковско. Община Тополовград  пусна обществена поръчка за снегопочистване за този и за следващия зимен сезон за 400 000 лв. без ДДС. Офертите на кандидатите ще бъдат отворени на 4 ноември 2021 г.

В Минерални бани също търсят снегопочистваща фирма за тази зима. Пътната мрежа тук е с дължина 50.4 км., а прогнозната стойност на поръчката е 95 000 лв. без ДДС. Офертите на кандидатите ще бъдат отворени на 1 ноември.

В Харманли пък обявиха обществена поръчка за изкърпването на общински пътища преди зимния сезон. Прогнозната стойност на поръчката е 120 833 лв. без ДДС, а офертите на кандидатите ще бъдат отворени на 19 октомври.

ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ

Гаранцията за изпълнение на обществената поръчка може да бъде парична, банкова или застраховка. При Застраховка гаранция не се блокират средства в банка. Освен това, дори може да се получи по-добра цена от банковата гаранция. Инстрейд Застрахователен брокер предлага на българския пазар Застраховка Гаранция (БОНД). Свържете се с нас за професионална консултация и оферта.


top