Пестят от ток с модерно осветление в Пловдив

Пестят от ток с модерно осветление в Пловдив. Над 1 млн.  киловатчаса електроенергия и стотици хиляди левове годишно ще спестят районите „Южен” и „Централен”, където предстои да бъде монтирано LED осветления на част от улиците. Община Пловдив ще подпише договор за 1,2 млн. лв. с консорциум „Филкаб”, който спечели търга. Парите са безвъзмездна помощ от Норвежкия фонд.

Проектът предвижда монтаж на 1900 нови осветителни тела в две зони. В „Южен”  LED лампи ще слагат в карето между Коматевско шосе, бул. „Акад. Петър Динеков”, „Македония” и „Никола Вапцаров” в „Южен” и между бул. „Копривщица”, „Марица-юг”, „Руски” и „Христо Ботев” в „Централен”. Прогнозите са, че районът ще си върне вложените пари за четири години.

ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ

Гаранцията за изпълнение на обществената поръчка може да бъде парична, банкова или застраховка. При Застраховка гаранция не се блокират средства в банка. Освен това, дори може да се получи по-добра цена от банковата гаранция. Инстрейд Застрахователен брокер предлага на българския пазар Застраховка Гаранция (БОНД). Свържете се с нас за професионална консултация и оферта.


top