Пускат нова поръчка за ремонт на старозагорска гимназия

Пускат нова обществена поръчка за ремонта на ПГОХ „Райна Княгина“ в Стара Загора, заради по-високите цени на строителните материали.

Ремонтът на гимназията стартира през лятото на 2021 г. Средствата в размер на над 1 млн. лева са отпуснати от МОН, заради предстоящото въвеждане на едносменния режим на обучение.  Ремонтът на другите две пребазирани училища СУ „Христо Ботев“ и СУ“Васил Левски“ трябва да приключи до началото на новата учебна година.

Новостроящата се детска градина в квартал „Възраждане“ трябва да е готова до края на годината. Поставени са основите за втория етаж на сградата. В нея ще се помещават 4 групи.

Вече е готов и обновеният двор на ДГ номер 1 “Звънче” в квартал “Три чучура – север”. Стойността на ремонта е около 120 000 лева.

Община Стара Загора предвижда подобни проекти и в други детски градини и училища.

ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ

Гаранцията за изпълнение на обществената поръчка може да бъде парична, банкова или застраховка. При Застраховка гаранция не се блокират средства в банка. Освен това, дори може да се получи по-добра цена от банковата гаранция. Инстрейд Застрахователен брокер предлага на българския пазар Застраховка Гаранция (БОНД). Свържете се с нас за професионална консултация и оферта.


top