Пуснаха поръчка за видеонаблюдение на спортни площадки в Шумен

%d0%bf%d0%be%d1%80%d1%8a%d1%87%d0%ba%d0%b0Обществена поръчка за 69 012 лв. без ДДС за видеонаблюдение на спортни площадки обяви Община Шумен, става ясно от интернет страницата на администрацията. Чрез публичния търг местната администарция търси лицензирана частна охранителна фирма, която разполага с технически възможности за изпълнение на поставените задачи.

Дейностите са  изграждане, техническа поддръжка и осъществяване на денонощно видеонаблюдение, реакция от автопатрулен екип при необходимост за осигуряване опазването на общинско имущество, обществения ред и сигурност, както и за предотвратяване на противообществени и криминални прояви на територията на Шуменска община.  Срокът на договора е 36 месеца, а оферти за участие в търга се приемат до 26 септември в сградата на общината.
Спортни и детски площадки, зона за отдих и входно-изходните артерии на Шумен в посока Пети километър и кв. “Тракия” ще бъдат под контролирано видеонаблюдение.  Предвижда се да бъдат подменени  камерите в Градската градина, Студентски парк и Парк “Оборище”. 24-часово видеонаблюдение трябва да бъде поставено на „Спортна и детска площадка до ВиК” , спортните площадки до бл. 7 и бл. 10 в кв. „Б. Българанов”, до бл. 68 на ул. „Ген. Скобелев”, както и детските площадки до бл. 5, до бл. 6 и до бл. МНО в кв. „Б. Българанов”, детската площадка в кв. “Тракия” срещу СУ „В. Левски”, на бул. “Ришки проход” до Бадема, на бул. “Ришки проход” до Базово училище. Камери ще има и в зоната за отдих в района на читалище „Тодор Петков”.

От април 2016 година задължителната гаранция, която изпълнителите на обществени поръчки трябва да представят, може да е под формата на застраховка, припомня Инстрейд Застрахователен брокер.   Застраховка Финансова гаранция е инструмент, широко използван в Европейския съюз и други страни, тъй като има ред предимства пред паричната и банковата гаранция. Инстрейд Застрахователен брокер предлага Застраховка Гаранция от самото начало. Свържете се с нас, за да ви дадем подробности и оферта.


top