„Гранична полиция” пусна поръчка за 70 хил. лв. за антифриз

%d0%bf%d0%be%d1%80%d1%8a%d1%87%d0%ba%d0%b0Обществена поръчка за доставка на двигателно масло, антифриз и течност за чистачки за джиповете за охрана на границите ни на стойност 70 000 лв. без ДДС обяви “Гранична полиция”. 10 000 литра двигателно масло, 2 000 литра антифриз, 1 500 литра течност за чистачки трябва да купи “Гранична полиция” със средства от Фонд “Вътрешна сигурност” на Европейския съюз.  Изискването е продуктите да са произведени през 2016 г., а изборът на изпълнител ще стане на основание предложена “най-ниска цена”.

Офертите на кандидатите ще се отварят след седмица, а срокът за доставка трябва да се осъществи до 20 дни след сключването на договора, за да може “Гранична полиция”  да подготви навреме джиповете за предстоящите зимни условия, при които ще трябва да се охраняват границите ни.

В последните месеци “Гранична полиция” обяви поредица от обществени поръчки за доставка на нова техника, както и за поддръжка на старите джипове и автомобили, с които служителите изпълняват задълженията си. Оказа се, че и старите джиповете дарени след посещението на бившия британски премиер Дейвид Камерън на българо-турската граница, също са започнали да аварират.

От април 2016 година задължителната гаранция, която изпълнителите на обществени поръчки трябва да представят, може да е под формата на застраховка, припомня Инстрейд Застрахователен брокер.   Застраховка Финансова гаранция е инструмент, широко използван в Европейския съюз и други страни, тъй като има ред предимства пред паричната и банковата гаранция. Инстрейд Застрахователен брокер предлага Застраховка Гаранция от самото начало. Свържете се с нас, за да ви дадем подробности и оферта.

 


top