Поръчка за застраховане на служебните си автомобили пусна БНБ

%d0%bf%d0%be%d1%80%d1%8a%d1%87%d0%ba%d0%b0Обществена поръчка за застраховане на служебните си автомобили със застраховки “Гражданска отговорност”, “Автокаско” и “Злополука на местата в МПС”обяви  Българската народна банка (БНБ).

Прогнозната обща стойност на обществената поръчка е 80 000 лв. без ДДС.

Участникът трябва да е изпълнил минимум три услуги, сходни с тези на поръчката, през последните три години от датата на подаване на офертата. Крайният срок за получаване на оферти е 2 ноември.

Днес стана ясно и че Министерството на образованието и науката (МОН) е прекратило обществената поръчка за лицензи за продукти на Microsoft, която беше обявена в края на май. От решение на министър Меглена Кунева, публикувано на сайта на МОН, се вижда, че и тримата кандидати са предложили приблизително двойно по-висока цена от прогнозната от 10 млн.лв. и бюджетът на министерството няма възможност да я покрие. Не са намерени допълнителни средства и след разговори с финансовото министерство и Министерския съвет, пише още в решението.

От април 2016 година задължителната гаранция, която изпълнителите на обществени поръчки трябва да представят, може да е под формата на застраховка, припомня Инстрейд Застрахователен брокер.   Застраховка Финансова гаранция е инструмент, широко използван в Европейския съюз и други страни, тъй като има ред предимства пред паричната и банковата гаранция. Инстрейд Застрахователен брокер предлага Застраховка Гаранция от самото начало. Свържете се с нас, за да ви дадем подробности и оферта.


top