Община Кърджали пусна поръчка за Синя зона

Община Кърджали  обяви обществена поръчка за проектиране на почасово платено паркиране (Синя зона) в централната градска част на Кърджали.  Предвижда се изработването на инвестиционни идейни и работни проекти. А също и упражняване на авторски надзор  при изпълнението, съобщиха от пресцентъра на общината.

 

Стойността на обществената поръчка е 30 000 лева без ДДС.

 

Оферти се приемат до 17 юли.  Те ще бъдат отворени на следващия ден в 10 часа, но ако бъдат получени най-малко три оферти. В случай, че офертите са по-малко, възложителят ще удължи срока за получаване на оферти, уточняват от администрацията.

 
Според Наредбата за организация на транспортната дейност и безопасността на движението на територията на община Кърджали в Синята зона  влизат 31 улици. Те са на територия, заключена между  ул. „Булаир”,  ул. „Републиканска”, ул. Дж. Вашингтон”, ул.”Македония”, ул. „Климент Охридски”, ул. „Беласица”, бул. „България”, бул „Тракия” и ул. „Сан Стефано”.

 

Определените парко места в зоната са 600.

 

ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ

 

Гаранцията за изпълнение на обществената поръчка може да бъде парична, банкова или застраховка. При Застраховка гаранция не се блокират средства в банка. Освен това, дори може да се получи по-добра цена от банковата гаранция. Инстрейд Застрахователен брокер предлага на българския пазар Застраховка Гаранция (БОНД). Свържете се с нас за професионална консултация и оферта.


top