Ремонт на общински сгради във Враца за 57 428 лева

Ремонт на амортизирани общински сгради с нарушена експлоатационна годност започват във Враца. Общината обяви обществена поръчка за изпълнител на дейностите за 57 428 лв.

 

Предвижда се ремонт на покривни конструкции в детските градини „Слънце“ и „Детска вселена“, както и на читалището в село Тишевица.

 

Вътрешно обновление пък ще има в сградата на психодиспансера в града, където ще се обособи и стая за отдих. Интериорен ремонт ще се прави и в защитеното жилище към лечебното звено.

 

Обновени ще бъдат покривната хидроизлолация и офиса в наблюдаваното жилище на ул. „Козлодуйски бряг“. Планирани са и освежителни работи в Центъра за обществена подкрепа на ул. „Кокиче“ /до Езиковата гимназия/.

 

Предвиден е и цялостен ремонт на параклиса „Св. Архангел Михаил“ в местното село Мало Пещене.

 

Срокът за подаване на офертите е 11 август. Публичното им огласяване  ще е 3 дни по-късно.

 

ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ

 

Гаранцията за изпълнение на обществената поръчка може да бъде парична, банкова или застраховка. При Застраховка гаранция не се блокират средства в банка. Освен това, дори може да се получи по-добра цена от банковата гаранция. Инстрейд Застрахователен брокер предлага на българския пазар Застраховка Гаранция (БОНД). Свържете се с нас за професионална консултация и оферта.


top