Нови табели сочат пътя към емблематични пловдивски улици

Нови табели ще оказват пътя към 300 знакови за Пловдив улици. Те ще бъдат монтирани върху обществени сгради или на специално поставени стълбове.

 

За целта е обявена обществена поръчка от общинското предприятие “Организация и контрол на транспорта” за 50 хил. лв. без ДДС.  На 1 септември получените по нея оферти ще бъдат отворени.  Средствата са гласувани с решение на Общинския съвет.

 

Табелите ще са с размери 60 на 40 сантиметра. Имената на улиците трябва да се изпишат на тях на кирилица и латиница.  Ще има и кратка историческа справка за личността или събитието, на чието име е кръстена улицата.

 

Районните кметове дават предложения в голямата община за най-знаковите места. Със сигурност  табели ще бъдат сложени на ул. “Христо Ботев”, “Васил Левски”, “Иван Вазов”, “Никола Вапцаров”, “Авкс. Велешки”, “Хаджи Димитър”, “Иван Рилски”, “Цар Борис III Обединител”, “Шести септември”, “Кн. Мария Луиза”, “Княз Церетелев”, “Кн. Александър I Батенберг”.

 

Комисия, начело с шефа на общинското предприятие “Организация и контрол на транспорта” Борислав Кръстев, ще прави подбор на емблематичните улици, които ще бъдат обозначени със новите табели.

 

ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ

 

Гаранцията за изпълнение на обществената поръчка може да бъде парична, банкова или застраховка. При Застраховка гаранция не се блокират средства в банка. Освен това, дори може да се получи по-добра цена от банковата гаранция. Инстрейд Застрахователен брокер предлага на българския пазар Застраховка Гаранция (БОНД). Свържете се с нас за професионална консултация и оферта.


top