Община Дупница купува 4 микробуса

Община Дупница обяви обществена поръчка за купуването на 4 микробуса, които ще използва по проекта за Интегриран градски транспорт. Тя е на стойност  880 000 лева без ДДС.

 

Средствата са осигурени по оперативна програма “Региони в растеж”. Предназначени са за обслужване маршрута на новата автобусна линия от квартал “Байкал” до Социалните жилища.

 

Микробусите ще бъдат с минимум 20 седящи места и 17 правостоящи. Те трябва да са новопроизведени, с две врати, втората от които с механична рампа, с обособено място за колички и климатична система. Изискваният гаранционен срок е не по-малко от 2 години.

 

Офертите ще бъдат отворени на 3 октомври.

 

Във връзка със същия проект, е обявен и конкурс за доставка на техническо оборудване за сервизната база, която ще обслужва микробусите и ще се намира в местността Злево. Поръчката е на стойност 37 000 лева, без ДДС. Конкурсът ще се проведе на 8 септември.

 

ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ

 

Гаранцията за изпълнение на обществената поръчка може да бъде парична, банкова или застраховка. При Застраховка гаранция не се блокират средства в банка. Освен това, дори може да се получи по-добра цена от банковата гаранция. Инстрейд Застрахователен брокер предлага на българския пазар Застраховка Гаранция (БОНД). Свържете се с нас за професионална консултация и оферта.


top