Поръчка за нов мост над р. Бели Осъм пусна АПИ

Поръчка за изпълнител за изграждането на нов мост над река Бели Осъм в Троян обяви Агенция „Пътна инфраструктура“.  Предвижда се и изграждане  на пътна връзка за Троянския манастир и Орешак.

 

Стойността на обществената поръчка е 2.2 млн. лв. без ДДС. Проектът ще се изпълни със средства от бюджета на агенцията по програма „Ново строителство“.

 

Целта е транзитният трафик да се изнесе от центъра на града и да преминава през източния му край.

 

Ще се рехабилитират и 100 м от съществуващия път II-35 Троян – Ловеч. Отсечката е при входа на Троян и съвпада с улиците „Васил Левски“ и „Крайречна“ в града.

 

Индикативният срок за изпълнение на строителните дейности е 12 месеца. Кандидатите могат да подават оферти си до 11 декември 2017 г.

 

ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ

 

Гаранцията за изпълнение на обществената поръчка може да бъде парична, банкова или застраховка. При Застраховка гаранция не се блокират средства в банка. Освен това, дори може да се получи по-добра цена от банковата гаранция. Инстрейд Застрахователен брокер предлага на българския пазар Застраховка Гаранция (БОНД). Свържете се с нас за професионална консултация и оферта.


top