Община Добрич със спешна поръчка за зимно поддържане на улиците

Община Добрич търси изпълнител за зимно поддържане на три пътни участъка. Обявена е обществена поръчка в ускорена процедура, след като фирмата, сключила договор за зимното поддържане, го е прекратила. Причината е неизправност на техниката.

 

Отсечките са с обща дължина 16.6 километра. Общият маршрут включва и отсечки до селата Приморци и до Плачидол-Бранище. Общината може да осигури за услугата не повече от 15 473 лева.

 

Участъкът от село Победа през Полковник Минково-Котленци-Полковник Свещарово и Поп Григорово трябва да бъде подготвена за сезона и да бъде почистван от снега. А заледените участъци трябва да бъдат обезопасявани с пясък.

 

Офертите ще бъдат отворени на 6 декември.

 

ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ

Гаранцията за изпълнение на обществената поръчка може да бъде парична, банкова или застраховка. При Застраховка гаранция не се блокират средства в банка. Освен това, дори може да се получи по-добра цена от банковата гаранция. Инстрейд Застрахователен брокер предлага на българския пазар Застраховка Гаранция (БОНД). Свържете се с нас за професионална консултация и оферта.


top