Ремонт на моста над бул. „Славянски” в Стара Загора започва през 2018 г.

Ремонт на моста над бул. „Славянски” в Стара Загора стартира през 2018 г. Ще продължи обновяването на парк „Митрополит Методий Кусев“ и на пешеходната зона в центъра на Града на липите. Това съобщи кметът на Стар Загора Живко Тодоров в навечерието на новата 2018 година.

 

Той увери, че ще бъде упражняван сериозен контрол от страна на общината, за да не се допусне некачествено изпълнение.

 

Догодина предстои отварянето на Дом „Литературна Стара Загора“.  Ще се ремонтират дареният от Мария Жекова имот в центъра, закритата лекоатлетическа писта и залата в бившия Синдикален дом.  Детска градина №2 ще бъде обновена.

 

Приключила е обществената поръчка за продължението на парк „Артилерийски“ и на ул. „Христо Ботев“. Скоро ще има и проект за обновяването на Руския пазар.

 

ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ

 

Гаранцията за изпълнение на обществената поръчка може да бъде парична, банкова или застраховка. При Застраховка гаранция не се блокират средства в банка. Освен това, дори може да се получи по-добра цена от банковата гаранция. Инстрейд Застрахователен брокер предлага на българския пазар Застраховка Гаранция (БОНД). Свържете се с нас за професионална консултация и оферта.

 


top