Близо милион дават за части на бургаските тролейбуси

Близо милион лева или 813 000 лв. без ДДС ще струва ремонтът на тролейбусите от автопарка на общинския превозвач „Бургасбус“. Дружеството трябва да получи части за подмяна в машините по единадесет обособени позиции.

 

Избраната фирма ще трябва да снабди „Бургасбус“ с части за спирачни системи, осветителни тела, клаксони, стъкла, брони, резервни части за предни и задни мостове.

 

Оферти  се приемат до края на март.

 

Превозвачът разполага с над 22 тролейбуса. Машините бяха закупени през 2014 година като част от мегапроекта за „Интегриран градски транспорт на Бургас“. С тях се обслужват две линии, свързващи комплекс „Меден рудник“ с централната градска част и комплексите „Лазур“ и „Братя Миладинови“.

ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ

 

Гаранцията за изпълнение на обществената поръчка може да бъде парична, банкова или застраховка. При Застраховка гаранция не се блокират средства в банка. Освен това, дори може да се получи по-добра цена от банковата гаранция. Инстрейд Застрахователен брокер предлага на българския пазар Застраховка Гаранция (БОНД). Свържете се с нас за професионална консултация и оферта.


top