Община Бургас търси пълен пансион за малки математици

Община Бургас търси места за настаняване на всичките  1300 математици, който ще бъдат в града за Международното математическо състезание, което ще се проведе между 1 и 6 юли. Тя обяви нова обществена поръчка за осигуряване на пълен пансион (нощувка със закуска, обяд и вечеря) на 630 участници. Те ще бъдат настанени в хотели и в Поморие, защото липсва хотел с такъв капацитет в Бургас.

 

Предвид необходимостта от осигуряване на нощувки за голям брой лица за период, през който вероятността за свободна леглова база е минимална, тъй като се осъществява чрез предварителни резервации, за които се депозира определен процент от цената за престоя, а резервациите за летен сезон 2018 г. са започнали още през месец октомври 2017 г. и по предварителни данни се отчита значителен ръст на туристопотока, се налага спешно възлагане на настоящата поръчка. Това посочват от местната администрация.

 

IMC е един от най-мащабните и значими математически форуми в света. Всяка година състезанието се провежда в различна държава.  България е избрана за домакин на състезанието тази година, като форматът за първи път напуска Азия.

ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ

 

Гаранцията за изпълнение на обществената поръчка може да бъде парична, банкова или застраховка. При Застраховка гаранция не се блокират средства в банка. Освен това, дори може да се получи по-добра цена от банковата гаранция. Инстрейд Застрахователен брокер предлага на българския пазар Застраховка Гаранция (БОНД). Свържете се с нас за професионална консултация и оферта.

 


top