Агенция „Пътна инфраструктура“ с поръчка за проекти за ремонт на 7 съоръжения

Агенция „Пътна инфраструктура“ стартира обществена поръчка за изработване на технически проекти за ремонтно-възстановителни работи на 7 пътни съоръжения.

 

Това са виадуктът при 59-ти километър на АМ „Тракия“, виадукт „Потоп“ при 11-ти км на АМ „Хемус“, Дъговият мост над река Русенски Лом в Русе на път I-5, мостът над река Искър на Софийския околовръстен път в участъка между Нови Искър и Гниляне, мостът над река Вит в Гложене на път III-358, надлезът над река Провадийска и над ж. п. линията в Провадия, и надлезът над ж. п. линия София – Бургас, съвпадащ с бул. „Европа“ в Ямбол.

 

Индикативната стойност на поръчката е 560 хил. лв. без ДДС и се финансира от бюджета на агенцията.

 

Бъдещите изпълнители ще трябва да извършат проучвателни дейности и да изготвят технически проекти за ремонта на съоръженията. С тях ще се установи видът и количествата на необходимите строителни дейности.

 

Тръжната процедура е в 7 обособени позиции.

ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ

 

Гаранцията за изпълнение на обществената поръчка може да бъде парична, банкова или застраховка. При Застраховка гаранция не се блокират средства в банка. Освен това, дори може да се получи по-добра цена от банковата гаранция. Инстрейд Застрахователен брокер предлага на българския пазар Застраховка Гаранция (БОНД). Свържете се с нас за професионална консултация и оферта.

 


top