Столична община с поръчка за нови пейки и кошчета за смет


Столична община пусна обществена поръчка за пейки и кошчета за 70 000 лева. С тях ще бъдат обзаведени всички паркове и градини в столицата.

Освен местата за почивка и боклук, ще бъдат монтирани и нови антипаркинг елементи. От Столична община ще искат няколко модела пейки, като например с облегалка и без, от различно дърво с бетонни елементи и чугунено-бетонни.

Съдовете за смет трябва да са с различна вместимост от 30, 50 и 60 литра и с различен дизайн. Като някои от тях ще бъдат със заключващ механизъм. Същото се отнася и за антипаркниг елементите, които ще са от метал, чугун или бетон. Важно материалите да бъдат висококачествени и от дърво, бетон и чугун.

Фирмите които ще участват в търга е важно да имат голям опит в тази сфера и да са доставяли подобни мебели и елементи поне веднъж за последните няколко години.

ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ

Гаранцията за изпълнение на обществената поръчка може да бъде парична, банкова или застраховка. При Застраховка гаранция не се блокират средства в банка. Освен това, дори може да се получи по-добра цена от банковата гаранция. Инстрейд Застрахователен брокер предлага на българския пазар Застраховка Гаранция (БОНД). Свържете се с нас за професионална консултация и оферта.


top