Санират 13 блока във Видин


Санират 13 блока във Видин „Има подготвени документи за прилагане на мерки за енергийна ефективност на 13 блока по националната програма, предстои да бъде обявена обществената поръчка”, каза временно изпълняващият длъжността кмет Цветан Асенов, предава БНР.

Той обърна внимание на последната обществена поръчка за ремонтно-възстановителни работи, рехабилитация на асфалтовите настилки, полагане на хидроизолация, хоризонтална и вертикална планировка: “Това е заложено в капиталовите разходи. Съответните улици вече са готови – “Феликс Каниц“, “Васил Априлов“, дворът на училище “Иван Вазов“, хоризонталната маркировка е положена на 99 %, остава изкърпването на компрометираните участъци, довършването на вертикалната планировка и монтиране на необходимите знаци. Със завършването на обществената поръчка, за тази година сме усвоили общо около 3 милиона лв. само за рехабилитация на междублокови пространства, улици и др.”

ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ

Гаранцията за изпълнение на обществената поръчка може да бъде парична, банкова или застраховка. При Застраховка гаранция не се блокират средства в банка. Освен това, дори може да се получи по-добра цена от банковата гаранция. Инстрейд Застрахователен брокер предлага на българския пазар Застраховка Гаранция (БОНД). Свържете се с нас за професионална консултация и оферта.


top