Община Минерални бани с поръчка за водопровод

Община Минерални бани се надява на 1 656 486 лв. от строителното министерство  за рехабилитация на гравитачен водопровод  за селата Сърница и Караманци. 

Общината обяви обществена поръчка за строител на съоръжението от каптажи до помпените станции в двете села. 

Става въпрос за рехабилитация, като новоизграденият водопровод от 5 311,37 м ще се полага изцяло по трасето на съществуващия. Оферти се поемат до 3 февруари, а строителството ще започне щом бъде осигурено финансиране. Изпълнителят ще трябва да актуализира вече разработен проект.

Ако той се осъществи, ще е поредният, реализиран от общината за подобряване на водоснабдяването на населените места в нея. През последните години се направи доста, за да се реши проблема с водата  в някои села от общината.

ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ

Гаранцията за изпълнение на обществената поръчка може да бъде парична, банкова или застраховка. При Застраховка гаранция не се блокират средства в банка. Освен това, дори може да се получи по-добра цена от банковата гаранция. Инстрейд Застрахователен брокер предлага на българския пазар Застраховка Гаранция (БОНД). Свържете се с нас за професионална консултация и оферта.


top